Om Fri Flyt

Fri Flyt er tradisjonsrikt forlag som gir ut magasiner og innenfor ulike aktiviteter for moderne og bratt friluftsliv. Fri Flyt har også etablert verdens største toppturfestival HighCamp, og en rekke andre arrangement som Film Tour, Strynesfestivalen, sykkelfestivalen Utflukt, Fjellfilm og Terrengsykkelrittet. I 2017 fikk Fri Flyt tildelt Fjellskikkprisen av Røde Kors for sitt arbeide med å formidle kunnskap om trygg ferdsel. Denne erfaringen bruker vi for å sikre at din opplevelse med Ski og seil med Christian Radiuch blir et minne for livet.

Bestilling

Når du bestiller lesertur gjennom Fri Flyt gjør du kjøpet via Fri Flyt sin nettbutikk, friflytbestill.no. Du betaler enten hele turen med en gang eller et fast delbeløp om det er lenge til turen finner sted. Du vil motta en bekreftelse og videre informasjon om planlegging og gjennomføring av turen.

Bestillingen er bindende og ved avbestilling må du betale depositumet. 60 dager før avreise betaler hele beløpet for turen. Du kan selge billetten videre, men må gi oss snarlig beskjed om dette. Ved sykdom og skade må du kontakte forsikringsselskapet der du har reiseforsikringen din for å få refundert beløpet.

Reiseforsikring

Du må ha en gyldig reiseforsikring gjennom ditt forsikringsbyrå. I de fleste tilfellene holder det med normal reiseforsikring, men du må sjekke at du er dekket for de aktivitetene du skal på.

Reis gjerne alene

Christian Radich toktene er flotte turer å dra på alene. I en hektisk hverdag med jobb og familie er det mange som fortsatt vil reise på eventyr selv om man ikke får med seg venner eller familie på tur. På tur med oss er du aldri alene. Det vi har lært av 15 år med å arrangere eventer er at det sosiale og samhold er i fokus, så her skal hele gruppen bli godt kjent og ha det hyggelig på tur sammen.

Transport og oppmøte

Vi oppgir på hver enkelt tur hva som er oppmøtested og eventuellt behov for transport underveis på turen. På våre turer hvor man er avhengig av flytransport er dette ikke inkludert.

Reisebetingelser

Du må være kjent med alle våre betingelser når du skal på tur. Dette er for din egen sikkerhet og sikkerheten og opplevelsen til de andre i gruppen.

Helse

Du må være i god fysisk form på turene våre. Du må heller ikke ha en skade eller sykdom som kan utsette deg selv eller gruppen for fare.

Sykdom

Blir du syk rett før du skal reise får du normalt tilbake pengene av ditt forsikringsselskap med en sykemelding fra lege. Ta kontakt med ditt forsikringsselskap. Oppstår det sykdom under våre turer, henvender du til vår vår turleder eller en av guidene. Guideselskapet vi samarbeider er Fjellsentralen. Selskapet ledes av tindeveglederne Jørgen Aamodt og Tor Olav Naalsund, som har spisskompetanse i håndtere ulike situasjoner som kan oppstå på tur.

Reisegarantifondet

Fri Flyt er medlem i Reisegarantifondet som gir deg en økonomisk trygghet på beløpet du har betalt til oss. Du kan lese mer her: Reisegarantifondet