Vi i Fri Flyt tur er opptatt av at din opplevelse ombord på Radich og til fjells blir så god som mulig! Vi kan ikke garantere perfekte værforhold hver eneste dag, men vi skal garantere at vi skal gjøre alt som står i vår makt for å gi deg en trygg og spennende opplevelse på ski & seil-tur med Christian Radich. Her er litt informasjon om hvordan livet er om bord.

 

Mat

Alle deltagere på turen vår får full oppvartning, med tre måltider om dagen. Det er kjøkken og kokker om bord, som alle gjør sitt ytterste for å tilby en variert og sunn kost. Såpass godt rykte har mannskapet om bord på Radich at det sies at man må forvente å gå opp i vekt etter å ha mønstret på i en uke eller to. Til frokost får du hjemmebakt brød og rundestykker - ferskt hver morgen! Dette får du med pålegg og selvfølgelig egg og bacon. Det er lagt opp for at alle kan smøre seg en god matpakke fra frokostgildet, som man kan ta med seg til fjells. Etter endt tur kommer du hjem til middag. Hver dag får du varm og fersk mat servert omkring klokken 16-17. Hver dag er det noe nytt, variert og sundt - og det får du uansett om du er cøliaker, veganer eller har andre diettbehov!

Hjemmebakt, eller skutebakt, brød - hver morgen! Foto: Christian Radich

Klar for å bestille? Klikk her for å kjøpe din billett!

Overnatting

Vi bor alle under dekk og kommer til å være i overkant av 40 personer om bord på tur. Derfor bor vi på ekte sjømannsvis: I hengekøye! De fleste får tildelt hengekøye og trenger dermed bare å ta med seg en sovepose og gjerne en pute til. Det finnes i tillegg en del plasser på benk/brisk under dekk. For deg som har spesifikt behov for å bo mer komfortabelt, finnes det også en begrenset mengde lugarer om bord. Dersom du ønsker plass i lugar, må dette avklares med arrangøren god tid i forveien. Har du ikke sovet om bord i en seilskute før, kan vi så absolutt anbefale det - ingenting som å bli vugget i søvn av høflige bølgeskvulp når skipet ligger trygt i havn. 

 

Trygg ferdsel med dyktige guider og turmål for alle nivåer. Foto: Torbjørn Melby

Turer og guiding

Vi har et vell av fantastiske toppturfjell tilgjengelige, uansett om det er Lyngen, Sunnmøre eller Lofoten vi seiler til. For å finne noe som passer alle nivåer, vil vi fordele deltagerne på ulike turer hver turdag. Her tar våre dyktige guider ansvar for å hjelpe deg med å velge en tur som passer for ditt erfarings- og ferdighetsnivå. Vil du lese mere om guidene som er med deg på tur? Klikk her! Vi kommer også til å sette opp transportbåt til og fra land for å få deg til land - og vi kjører bil / buss til utfartsstedene ved behov. 

Avreise og ankomst

For hver av seilturene vil start- og sluttpunktet være nogenlunde det samme. For Lyngen-turene starter vi i Tromsø sentrum, hvor Radich vil ligge til kai. Vi avslutter seilasen i Nord-Lenangen i Lyngen, og busser hele reisefølget til Tromsø sentrum og TOS lufthavn. For Sunnmøre-turen starter vi i Ålesund og seiler til Hjørdunfjorden. Etter endt tur på Sunnmøre busses du tilbaker til Ålesund og AES lufthavn. På Lofoten-seilas starter vi ved kai i Narvik (vi anbefaler fly til Evenes), og seiler østover til Lofoten. Her avslutter vi i Svolvær, så du kan velge å fly hjem herfra, eller sitte på med gratis buss til Evenes lufthavn. Her har du også et alternativ om du har tid: Bli med Radich nordover fra Svolvær på seilas til Tromsø. Denne turen bookes seperat.