Vi gleder oss stort til å gjennomføre hele fire seilaser sammen med Chrstian Radich våren 2020. Siden det er så mye å planlegge her, vil vi belønne de som er tidlig ute med å melde deg på!

Vi har en gratis og uforpliktende liste for de som ønsker å melde sin interesse før billettslipp. Disse vil få anledningen til å kjøpe billetter til turen noen dager før de legges ut! Vil du være blant de heldige som får tilgang til forhåndssalget? Bare meld deg på!

Billettslipp

- Offisiell billettslipp blir tirsdag 3. september klokken 13.00 - billettene vil da bli gjort tilgjengelige på friflytbestill.no

- For de som har meldt seg på lista er det forhåndssalg fra fredag 30. august klokken 13.00. De vil motta en E-post med informasjon.

- Først til mølla gjelder! Det vil også bli mulig å sette seg på venteliste dersom man er usikker eller turen du ønsker er fullbooket.

Betaling og depositum

- Ved bestilling av reiseplass betaler du først kun 2000 kr, som er et urefunderbart depositum for din deltagelse.

- Resten av beløpet betales med faktura omkring 60 dager før avreisedato. Ønsker du en betalingsløsning ved å dele opp beløpet over tid, fikser vi det kostnadsfritt!

- OBS: Bestilling er bindende og ved avbestilling returneres ikke depositum. Ved avbestilling 60 dager før turen refunderes ikke totalbeløpet for turen.

Forberedelser

- Alle deltagere får oppfølging med å melde inn nødvendig informasjon om tilrettelegging, nødvendig informasjon, osv i god tid før avreise

- Reisen starter ved en bestemt destinasjon: Tromsø for Lyngenturene, Ålesund for Sunnmøre, og Harstad/Evenes for Lofoten. Alle deltagere plikter selv å ordne transport til avreisestedet.

- Vi kommer til å ha mange dyktige guider med, og finner turer som passer for alle, uansett nivå. Denne turen passer også for deg som er fersk på topptur, så lenge du har OK skiteknikk og fysisk form.

- Alle spørsmål kan rettes på mail til tur@friflyt.no

Dette er turene med dato og pris

3. april - 7. april Sunnmørsalpene. Kr 12 490,- Les mer om Sunnmøreturen her.

15. april - 19. april Lofoten. Kr 13 490,-. NY DESTINASJON FOR 2020! Les mer om turen til Lofoten her.

24. april - 28. april Lyngen. Kr 12 990,-. Les mer om Lyngenturen her. 

29. april - 3. mai Lyngen. Kr 12 990,-. Les mer om Lyngenturen her

Vil du stå først i køen når billettene slippes, kan du melde din forhåndsinteresse her.