Det er med stor begeistring av vi i Fri Flyt Tur lanserer vår nye destinasjon for 2020. Nå tar vi Christian Radich med nordover til Norges mest kjente naturperle, legendariske Lofoten! Dette er en magisk og eksklusiv tur - kun ett tokt arrangeres i denne omgang - så sørg for å melde deg på i god tid.

Dato for Lofoten 2020
Datoen for Lofoten-toktet er onsdag 15. april - søndag 19. april. Pris kr 13 490,- inkludert overnatting, mat og guiding.

Meld deg på via friflytbestill.no!

Ski & Seil-turen går over fire døgn, som inkluderer ett døgn med seiling og tre fulle skidager med guide til fjells. Seilturen starter i Narvik og slutter i Svolvær, med frakt tilbake til Evenes lufthavn.

Som på de øvrige toktene, består det første døgnet av turen av seilas til havs - vi heiser da seilene og setter kursen utover mot Lofoten. Vi jobber i skift og seiler i et fullt døgn. Alle som deltar, skal gjøre sin andel og bidrar ved å jobbe i skift. Det betyr at kanskje du kan få stå ved roret på denne ærverdige skuta mens den går for fulle seil! Vi bør ankomme vår første havn på ettermiddagen, akkurat i tide for å få servert middag fra kokken ombord.

Se også: SKI OG SEIL I LYNGEN 

Til havs på ski

Videre er planen å bruke Stamsund og Svolvær som base for å besøke det unike landskapet i Lofoten, og nyte av fjellene som finnes i området. Lofoten er et unikt område som er preget av skiftende vær og har en relativt kort sesong, men målet er å ta av mangfoldet av fantastiske skifjell slik at alle kan få en stor skiopplevelse på tur. Målene er blant annet Himmeltindane, Sydalsfjellet, Varden, Spisstinden og Rundfjellet. 

Til havs på ski

Med oss på turen kommer guider fra Norgesguidene, som du kan lese mer om her. Disse har ekspertise på Lofoten og tar med de beste lokale guidene for å sikre en spennende opplevelse for alle om bord!

 

Sikkerhet og vurderinger

Det er flytende forhold når man er på ski & seil-tur og når vi planlegger turen over 9 måneder i forkant, er det vanskelig å forutsi hvordan skimulighetene kommer til å bli i Lofoten. Derfor planlegger vi også denne turen med en Plan B slik at vi får best mulig skiforhold. Med båten er vi fleksible til velge turer lenger inn i retning Ofoten og Harstad hvis værforholdene tilsier det. Disse vurderingene gjøres av guidesjefen fra Norgesguidene og kapteinen på Christian Radich. Vi gleder oss stort til tur, og ser frem til å ha deg med!