I forrige uke hadde vi på Fri Flyt Tur forhåpninger om å kunne fortsette som planlagt på tross av tiltakene for å begrense smitten som var blitt kunngjort på det punktet. Over helgen og utover denne uka har vi opplevd en ytterligere skjerping av omstendighetene som gjør det tilnærmet lik umulig å avholde turene som planlagt.

Det er svært viktig for oss å følge anbefalinger fra myndighetene og sørge for å ikke sette noen i unødvendig fare. Det gjelder både deltagere, mannskap om bord og guider som er med.

  

Alle seilasene med Fri Flyt Tur og Christian Radich i april og mai 2020 er herved avlyst.

  

Vi vil refundere påmeldte sin deltageravgift. For refusjon av din deltageravgift, send epost med ordrenummer, navn og telefonnummer. Ta også med kontonummer for innbetaling av refusjonen. Send til regnskap@friflyt.no. For refusjon av din reise, må vi henvise til reise- og reiseforsikringsselskapene du har bestilt hos.

 

Det er en vanskelig beslutning for oss da vi i Fri Flyt er stolt av samarbeidet med Radich og opplevelsene vi kan tilby for våre lesere og følgere med Fri Flyt Tur. Vi har som mange andre blitt rammet hardt av pandemien. Vi håper derfor at du vil støtte oss ved å abonnere på våre magasiner, spre ordet til venner og kjente, og vi håper du har lyst til å delta på Fri Flyt Tur neste år! Meld deg gjerne på interesse-listen vår for 2021 – få tilgang til forhåndsbestilling og nyheter om neste års turer før alle andre.

 

Har du spørsmål?

Ikke nøl med å ta kontakt ved å sende E-post til tur@friflyt.no eller ringe telefon 97 65 40 25.