SURFECAMP PÅ JÆREN
Velkommen til IVRIG`s tredje jentecamp på Jæren. En langhelg fyllt med surfeleksjoner, yoga og god stemning.

Ta kontakt om du er interessert eller vil bli med på campen i 2019 - tur@friflyt.no 

  

Bli med oss og Ivrig til enda et surfeeventyr på vakre Jæren.
Campen vil starte torsdag kveld, så fra fredag til søndag skal vi sørge for at alle har spagettiarmer etter masse padling etter god bølger.

  

Du vil få tildelt utstyr som du bruker hele helgen, også utenom surfeleksjonene.

  

Det er en av Norges flinkeste surfejenter, Ine Haugen, som står for instruksjonen, som er lokal Jærensurfer.

  

Vi gir leksjoner på alle nivåer og deler opp i grupper etter det nivået du er på.

  

Målet for helgen er å kunne lære seg og lese nordiske bølger, lære seg å klare seg på egenhånd ute i lineupen eller kanskje fange sin første grønne bølge.

  

Vi bor i et fantastisk flott hus som ligger rett ved stranden og du kan nesten se bølgene ut fra soveromsvinduet.

  

Det vil bli yoga, surf, god mat og råvarer fra lokale bønder. Hva mer kan man ønske seg? 

  

Bli med på camp på Norges beste surfespot til våren!

  

Vis mer
STED: Jæren,
Norge
Dato: 19.04.2018 - 22.04.2018 Utsolgt
Antall dager: 4 dager/ 3 netter
NIVÅ: Enkel
Pris: 5900,-
 

HØYDEPUNKTER PÅ JÆREN-TUREN:

  

- Dyktige instruktører

  

- Sosial helg

  

- Norges beste surf?

  

- Hyggelig bo og god mat

  

 
  • Dag for dag
  • Alt om reisen
  • Guiden
  • GENERELL INFO

Vi møtes kl.19:00. Da blir det kveldsmat + surfeteori.

08:00 frokost.

09:00 surfeleksjoner

12:00 lunsj tilbake i huset.

Frisurf - vi øver på det vi lærte i undervisningen

17:00 aftersurf - yoga

Middag og hygge

08:00 Frokost

09:00 1 surfe session.

12: 00 lunsj

Surfesession nr 2.

18:00 middag + filmkveld. 

09:00 lang frokost.

Avreise. 

Prisen for denne campen er 5900,-

  

Dette inkluderer:

- 3 surfeleksjoner (både nybegynner og erfarne)

  
- Overnatting fra torsdag til søndag

 
- Alle måltider inkludert (ikke lunsj og middag på søndagen)

  
- Alt av surfeutstyr

  
- En yogaøkt

  

- En teoriøkt

  
- Transport til og fra surf

  
- Transport til og fra Bore

  

Vi kurser på alle nivåer enten du er nybegynner eller har surfet mye fra før.

Vi møtes på torsdagen klokken 19.00. Vi henter deg på flyplassen om du kommer med fly.

  

På søndagen drar vi etter frokost, men du kan selvfølgelig bli igjen å surfe denne dagen.

Norges beste surfeforhold finnes langs Jærstrendene. Både sommersesongen og vintersesongen har gode muligheter for surfing.

På sommer, og tidlig høst passer forholdene generelt bedre for begynnere. Varmt vann og relativt liten bølgestørrelse er gode grunner til å forsøke seg for første gang i vannet. Spesielt bra egnet for begynnere innen bølgesurfing er Solastranden, Hellestø, Sele, Bore, og Brusand/Ogna. På sommerhalvåret holder det som regel med en 3-4 mm våtdrakt.

For de mer erfarne surferne, vil forholdene lenger ut på høsten og vinteren by på bedre muligheter til å finne gode forhold. Sterkere lavtrykk fører til kraftigere bølger, og vanntemperaturene er ingen hindring med moderne vintervåtdrakter. Det anbefales å følge godt med på bølge- og vindvarsel for dagen, da forholdene på vinteren kan endre seg betydelig på kort tid. De fleste strendene gir muligheter til gode forhold alt etter vindretning og bølgeretning. Forhør deg med lokale surfere eller surfshops for råd og nærmere informasjon

Vi har leid et utrolig koslig hus som ligger rett ved stranden. Her bor vi sammen så det blir supersosialt og trivelig. Her treffer du surfevenneer for livet.

Husk å ha gyldig reiseforsikring

- Ulltøy

- Regnklær

- Gode varme sko

- Yogamatte (om man har)

- Ekstra håndkle til å bruke under surf.

- Bikini

- Treningsklær

 - Toalettsaker

- En god varm lue

  

INE HAUGEN

Kom til verden i: 1989

  

Utdannelse: Master grad i Marin Teknikk

  

Jobb: Tidligere prosjekt ingeniør i Subsea7 og Camp Manager for Lapoint Surf Camps, men for øyeblikket klar for nye utfordringer som ingeniør i Norge

  

Favorittaktivitet: Surfe i tropene eller i det arktiske. Samme det så lenge bølgene ruller og kroppen føler seg fri.

   

Favoritt reisemål: Indonesia! Men trives også veldig godt hjemme på Jæren.

image

Vi samarbeider med IVRIG om jenterturer, -kurs, -camper og guiding.

  

Vi lager ikke jenteturer for at de er så mye dårligere enn gutta og de vanlige turenee våres er også åpne for jenter. Men ofte føler jenter seg tryggere, spør mer og tør å gi mer gass uten at gutta presser på fra sidelinjen. Girls have more fun er det noen som sier, så derfor er det noen egne kurs, camper og turer for jenter.

  

  

  

Litt om Ivrig

Ivrig er en gjeng jenter som elsker å sykle, surfe og å stå på ski. Ivrig ønsker å få flere jenter inn i miljøet og derfor arrangerer de Ivrig jenteturer! Alle turene er åpne for nybegynnere og en fin måte å teste idrettene på.

  

Turene er også for jenter som er erfarne i miljøet og som vil utvikle seg og skaffe seg nye turvenner. Første jentecamp ble arrangert på Hotel Aak i Romsdalen vinteren 2015. I skrivende stund har Ivrig arrangert ni samlinger innen sykling, ski og surf - og flere skal det bli! Jentenes mål er å være en vidåpen inngangsport til alle jenter som har lyst til å prøve seg. 

  

Bli med på tur jenter!

Når du bestiller lesertur gjennom Fri Flyt gjør du kjøpet via Fri Flyt sin webshop. Du betaler enten hele turen med en gang eller et fast delbeløp om det er lenge til turen finner sted.

  

Du vil motta en bekreftelse og videre informasjon om planlegging og gjennomføring av turen.

  

Bestillingen er bindende og ved avbestilling må du betale depositumet. 60 dager før avreise betaler hele beløpet for turen. Du kan selge billetten videre, men må gi oss snarlig beskjed om dette. Ved sykdom og skade må du kontakte forsikringsselskapet der du har reiseforsikringen din for å få refundert beløpet.

REISEFORSIKRING

Når du er på tur med oss må du ha en gyldig reiseforsikring gjennom ditt forsikringsbyrå. I de fleste tilfellene holder det med normal reiseforsikring, men du må sjekke at du er dekket for de aktivitetene du skal på.

  

Noen av turene kan det kreves ekstra forsikring da noen selskaper ikke dekker aktiviteter i bratt terreng og spesielle sportsaktiviteter. Vi vil informere om eventuelle spesielle krav på hver enkelt tur.

  

Du må være kjent med alle våre betingelser når du skal på tur. Dette er for din egen sikkerhet og sikkerheten og opplevelsen til de andre i gruppen.

  

Alder
Du må være fyllt 18 år eller ha godkjennelse fra foresatte til å bli med oss.

  

Helse
Du må være i god fysisk form på alle turene våre og noen turer krever vi at du har gjort litt ekstra innsats på forhånd. Du må heller ikke ha en skade eller sykdom som kan utsette deg selv eller gruppen for fare.

  

Nivå
For at turen skal bli optimal for deg og de andre i gruppen er det viktig at du setter deg inn i de ulike nivåforskjellene. Ved å tilegne seg mye høyere ferdigheter enn det vi beskriver kan det medføre at du blir satt igjen på enkelte turer. Melder du deg på en tur hvor det er middels nivå og du ønsker pushe deg selv kan det fort bli kjedelig og lite utfordrende.

 
Les mer om NIVÅ her

I en hektisk hverdag med jobb og familie er det mange som fortsatt vil reise på eventyr selv om man ikke får med seg venner eller familie på tur.

  

På tur med oss er du aldri alene. Vi setter opp en gruppe med ulike mennesker, men tilpasser ferdighetsnivået så godt vi kan slik at det blir en homogen gruppe.

   

Det vi har lært av 15 år med å arrangere eventer er at det sosiale og samhold er i fokus, så her skal hele gruppen bli godt kjent og ha det hyggelig på tur sammen og forhåpentligvis bli såpass godt kjent at dere drar på tur sammen igjen senere.

ANDRE TURER