LOFOTEN - SURFECAMP FOR JENTER
Denne turen byr på surfing for alle nivåer når bølgene er på sitt beste på en av Norges vakreste plasser.

   

PÅMELDINGSFRISTEN ER UTE, TA KONTAKT MED OSS OM DU VIL ØNSKER Å BLI MED Å SURFE I LOFOTEN: TUR@FRIFLYTTUR.NO 

 

  

Har du alltid hatt en drøm om å lære å surfe eller bare vil surfe sammen med andre er dette campen for deg. Vi tilrettelegger for den beste surfingen i området kombinert med flott overnatting i Lofoten apartments og god hjemmelaget mat.

  

I tillegg til frokost og middag er transport, overnatting, våtdrakt og kursing alle dager inkludert i prisen.

 

Denne Fri Flyt turen arrangeres av Ivrig-jentene i samarbeid med Lofoten surfsenter og Lofoten apartments.

 

Oktober er den måneden med best sannsynlighet for de beste surfebølgene i løpet av året. Hver dag drar vi til den spotten som har de beste bølgevarslene slik at du får oppleve den beste Lofoton surfingen som har blitt kjent over hele verden.

 

Surfekurset vil bli holdt av Sør-Afrikanske Shannon Ainslie og vil inneholde grundig og viktig teori på land, undervisning i vannet og vi vil ha videoanalyse av surfingen i etterkant hver eneste dag.

 

Under oppholdet i Lofoten vil det også bli muligheter for avslappende yoga og fine fjellturer!

 

Bli med på høstens villeste eventyr i Nord-Norge og møt andre ivrige surfejenter! 

  

Vis mer
STED: Lofoten,
Norge
Dato: 27.09.2018 - 30.09.2018
Antall dager: 4 dager/ 3 netter
NIVÅ: Enkel
Pris: 5900,-
 

HØYDEPUNKTER PÅ SURFECAMP:

  

- Unik destinasjon

  

- Kun jenter

  

- Dyktige instruktører

 

- Fantastisk naturopplevelse

  

- Minne for livet

 
  • Dag for dag
  • Alt om reisen
  • Guiden
  • GENERELL INFO

Dere blir hentet i Svolvær og drar ut til basecampen som er på Lofoten apartments, som kanskje ligger på Lofotens vakreste Location. Når alle jentene er på plass så samles vi for en hyggelig matbit og blir bedre kjent. Vi kommer gjennom hva skal lære gjennom de neste dagene og starter med litt grunnleggende surfe-teori.

 

Kommer du tidlig på dagen er det selvfølgelig muligheter for surfing eller en fjelltur!

 

Vi spiser felles frokost før vi setter kursen mot stranden. Her begynner vi kursingen på land hvor går gjennom forholdene på stedet vi er, strømmer og bølger. Vi går gjennom padleteknikk, teknikk for å reise seg på brettet og balanse.

 

Når vi har terpet litt sammen på dette går vi i vannet og fortsetter undervisningen her. Vi surfer fram til lunsj som vi enten tar på Unstad eller lager selv avhengig av hvor vi er. Etter lunsj fortsetter vi kursingen i vannet.

 

Etter surf får vi i oss varmen og har en god og hjemmelaget middag!! 

Etter frokost fortsetter vi kursingen der vi slapp i går og surfer frem til lunsj. Er forholdene supre så fortsetter vi å surfe, men er det flatt vann så kan vi vurdere om vi skal ta en fjelltur i området som virkelig anbefales.  

Frokost og nyter utsikten før vi tar felles transport tilbake til Svolvær. Her takker vi for en hyggelig tur sammen! 

Prisen for denne campen er kun 5900,-

  

Da er alt dette inkludert:

  

- 3 overnattinger hos Lofotens Apartments, Lofotens vakreste location.

  
- 3 surfeleksjoner med sør Afrikanse Shannon Ainslie - ALLE NIVÅER.

 
- Alle måltider

 
- Transport til og fra surfen

 
- Alt av surfeutstyr

- Transport til og fra Svolvær

 

* Fly til Svolvær er ikke inkludert i prisen, men book tidlig og få lavest mulig pris!

Vi har satt nivået til enkelt/nybegynner, men her er det åpent for alle nivåer da det vil bli kurset i det nivået du er på.

Angi når du er i Svolvær så kommer vi og henter deg!

  

Det er bra om du ankommer Svolvær før kl.17, så rekker du middagen.

Vi returnerer til Svolvær etter frokost på søndagen, så passer det om du tar et fly etter klokken 12.

  

Reisealternativer:

- Fly med widerøe direkte til Svolvær (best)

- Fly til Evenes, ta buss som går kl. 11.04 eller 17.04 til Svolvær (Pris: 301,-)

- Fly til Bodø, ta hurtigbåten som går kl. 17.15 til Svolvær (Pris: 463,-)

Lofoten er kanskje et av Norges vakreste naturområder som mange aktive turister fra hele verden ønsker å oppleve. Har lenge vvært kjent for norske surfere, men har også de siste årene blitt svært kjent for sin artic surf! Lofoten burde oppleves i alle årstidene og surfen er best nettop på høsten!

Her trenger du ikke å forberede deg stort, men det er slitsomt og krever utholdenhet å surfe, så bra om du er i ok fysisk form så du får mest mulig ut av disse dagene.

 

At du kan svømme er også vesentlig at du kan.

  

Av utstyr så låner du både brett, våtdrakt, sko, hansker og hette, men om du vil ha med eget utstyr må du selvfølgelig gjøre dette! 

Vi bor på Lofoten apartments og du blir servert hjemmelaget mat her. 

Du må god helse for å være med på turen og har du noen sykdommer eller skader som kan være en fare for deg selv og andre i gruppen må du informere oss om dette på forhånd.

Sørg for å ha gyldig reiseforsikring som også dekker bølgesurfing

Pakklisten sender vi uken før avreise

SHANNON AINSLIE

Born in 1984, 21 September

  
Education: ISA level 2 surf coach

  
Job: Surf coach at Lofoten Surfsenter and Go Surf 

  

I live in Jeffreys Bay, South Africa and Lofoten, Norway

  
Favorite activity: If it isn't surfing then hiking and snowboarding are really good. I just don't snowboard enough haha. but if I could I would do it every other day

  
My favorite destination is my next destination I have too many favorite destinations, but if I had to choose 2 then I'd say Norway and Costa Rica

  

image
SARA BIANCA GILJE

Født: 1991

   

Utdannelse: årstudium i idrett, ernæring og fysiologi, studerer osteopati for øyeblikket. 

   

Jobb: Ivrig, peak performance, oslo sportslageret, student. 

   

Bosted: Oslo

   

Favoritt aktivitet: Surfing selfølgelig. Helst på jæren en klar vinter dag med strålende sol, lange hvite strender hvor man kan skimte noen snødekte topper i det fjerne. Etterfulgt av varme klær og termosen med kaffe som venter i bilen. 

  

Favoritt reisemål: Lofoten, Jæren og Portugal. 

   

Jeg begynte å surfe for 4 år siden og etter det har jeg dedikert all min tid til surfing og nesten alle avgjørelser er gjort på grunnlag av bølgene. Jeg brenner for å motivere flere jenter til å surfe her hjemme og oppleve den fantastiske eksotiske opplevelsen det er å surfe i kaldt vann. For øyeblikket studerer jeg til å bli osteopat og drømmen er og kombinere aktivitet og behandling.  

image

Vi samarbeider med IVRIG om jenterturer, -kurs, -camper og guiding.

  

Vi lager ikke jenteturer for at de er så mye dårligere enn gutta og de vanlige turenee våres er også åpne for jenter. Men ofte føler jenter seg tryggere, spør mer og tør å gi mer gass uten at gutta presser på fra sidelinjen. Girls have more fun er det noen som sier, så derfor er det noen egne kurs, camper og turer for jenter.

  

  

  

Litt om Ivrig

Ivrig er en gjeng jenter som elsker å sykle, surfe og å stå på ski. Ivrig ønsker å få flere jenter inn i miljøet og derfor arrangerer de Ivrig jenteturer! Alle turene er åpne for nybegynnere og en fin måte å teste idrettene på.

  

Turene er også for jenter som er erfarne i miljøet og som vil utvikle seg og skaffe seg nye turvenner. Første jentecamp ble arrangert på Hotel Aak i Romsdalen vinteren 2015. I skrivende stund har Ivrig arrangert ni samlinger innen sykling, ski og surf - og flere skal det bli! Jentenes mål er å være en vidåpen inngangsport til alle jenter som har lyst til å prøve seg. 

  

Bli med på tur jenter!

Når du bestiller lesertur gjennom Fri Flyt gjør du kjøpet via Fri Flyt sin webshop. Du betaler enten hele turen med en gang eller et fast delbeløp om det er lenge til turen finner sted.

  

Du vil motta en bekreftelse og videre informasjon om planlegging og gjennomføring av turen.

  

Bestillingen er bindende og ved avbestilling må du betale depositumet. 60 dager før avreise betaler hele beløpet for turen. Du kan selge billetten videre, men må gi oss snarlig beskjed om dette. Ved sykdom og skade må du kontakte forsikringsselskapet der du har reiseforsikringen din for å få refundert beløpet.

Fri Flyt er primært et forlag som gir ut magasiner og innenfor ulike aktiviteter for moderne og bratt friluftsliv. Vi ønsker å ta deg med på tur med det vi skriver om til daglig enten det er dyp snø, spisse fjell, grønne fjorder, smale flytstier eller nyasfaltert landevei.

  

Vi har stor og bred erfaring med å reise over hele verden på ski og sykkel på egenhånd når vi skal lage reportasjer eller ha en unik ferie for oss selv. Vi vet derfor hvor utfordrende, tidkrevende og komplekst det kan være å planlegge og reise på egenhånd. Derfor vil vi sy sammen et turopplegg basert våre opplevelser og erfaringer og gir deg som reiende et valg fra øverste hylle.  

  

Vi har som mål å gi våre reisende gjester en opplevelse utenom det vanlige og har stor fokus på læring og opplevelse. Vi er ikke et stort reisebyrå som gjør at vi kan ha fokus på de unike og genuine opplevelsene. Vi knytter oss opp med de beste menneskene for å gi deg det lille ekstra.

  

Velkommen til fjells!

Våre turledere er personer vi ellers samarbeider tett med. Noen er profesjonelle skikjørere, noen er fjellguider, noen er sertifiserte tindevegledere, noen er erfarene turfolk og er du heldig er så får du oppleve en tur med både forfattere, redaktør og menneskene jobber i Fri Flyt til daglig.

   

Se mer om vår guider og turledere her: GUIDER

REISEFORSIKRING

Når du er på tur med oss må du ha en gyldig reiseforsikring gjennom ditt forsikringsbyrå. I de fleste tilfellene holder det med normal reiseforsikring, men du må sjekke at du er dekket for de aktivitetene du skal på.

  

Noen av turene kan det kreves ekstra forsikring da noen selskaper ikke dekker aktiviteter i bratt terreng og spesielle sportsaktiviteter. Vi vil informere om eventuelle spesielle krav på hver enkelt tur.

  

Du må være kjent med alle våre betingelser når du skal på tur. Dette er for din egen sikkerhet og sikkerheten og opplevelsen til de andre i gruppen.

  

Alder
Du må være fyllt 18 år eller ha godkjennelse fra foresatte til å bli med oss.

  

Helse
Du må være i god fysisk form på alle turene våre og noen turer krever vi at du har gjort litt ekstra innsats på forhånd. Du må heller ikke ha en skade eller sykdom som kan utsette deg selv eller gruppen for fare.

  

Nivå
For at turen skal bli optimal for deg og de andre i gruppen er det viktig at du setter deg inn i de ulike nivåforskjellene. Ved å tilegne seg mye høyere ferdigheter enn det vi beskriver kan det medføre at du blir satt igjen på enkelte turer. Melder du deg på en tur hvor det er middels nivå og du ønsker pushe deg selv kan det fort bli kjedelig og lite utfordrende.

 
Les mer om NIVÅ her

I en hektisk hverdag med jobb og familie er det mange som fortsatt vil reise på eventyr selv om man ikke får med seg venner eller familie på tur.

  

På tur med oss er du aldri alene. Vi setter opp en gruppe med ulike mennesker, men tilpasser ferdighetsnivået så godt vi kan slik at det blir en homogen gruppe.

   

Det vi har lært av 15 år med å arrangere eventer er at det sosiale og samhold er i fokus, så her skal hele gruppen bli godt kjent og ha det hyggelig på tur sammen og forhåpentligvis bli såpass godt kjent at dere drar på tur sammen igjen senere.

Vi oppgir på hver enkelt tur hva som er oppmøtested og eventuellt behov for transport underveis på turen. De turene hvor det er shuttling eller vi må transportere oss fra ulike steder er dette som regel inkludert i turopplegget.

  

FLY

På våre turer hvor man er avhengig av flytransport er dette ikke inkludert. Dette er fordi mange har egne preferanser, kommer fra ulike steder i landet og vil ha noen ekstra dager i forkant eller etterkant på en destinasjon.

Vi legger opp anbefalinger på flyvinger på hver enkelt tur. Trenger du hjelp med booking av flybilletter kan vi bistå med dette. 

Alle kan være med på Fri Flyt sine turer. Turene er skreddersydde med aktiviteter for våre lesere av de seks ulike magasinene Fri Flyt gir ut.

  

Vi har mange forskjellige lesere innenfor forskjelige friluftssegmenter så vi vil tilby forskjellige aktivitetsturer for ulike aldersgrupper, inntektsnivåer, ferdighetsnivåer innenfor mange av de ulike aktivitene vi skriver om til daglig med de menneskene som skriver eller blir skrevet om i magasinene.

  

De som er abonnenter av et av magasinene får også en bra rabatt på turen.

Fri Flyt Leserturer er medlem i Reisegarantifondet som gir deg en økonomisk trygghet på beløpet du har betalt til oss. Du kan lese mer her: RGF

   

   

 

ANDRE TURER