Foto: Fjord Norge, Paul Edmundson
WALK & SAIL MED CHRISTIAN RADICH I HARDANGERFJORDEN
Bli med Christian Radich på en fantastisk seilas med mulighet for å bestige Trolltunga, gå brevandring på Folgefonna med dyktige guider samt gå opp på Preikestolen

Turen starter i Bergen. Vi vil seile i fjordlandskapet på sørvestlandet i seks dager i sommer. På turen vil vi også besøke Utsira, langt vest i havgapet. Å oppleve disse kjente stedene fra sjøveien er noe helt unikt og du kan kombinere seilasen med toppturer om du vil. Det er også alternativer for de som ikke ønsker så lange dagsmarsjer.

  
Dette er turen for deg som liker å gå i fjellet og ønsker en helt ny opplevelse og samtidig kan gå noen av Norges klassiske fjell og nyte fjordlandskapet fra sjøen. Vi seiler inn Hardangerfjorden på starten av turen og avslutter med Lysefjorden og preikestolen.
  
Vi legger alt til rette for at du kan få en spesiell opplevelse og ha valgfriheten til å gå de turen du ønsker eller bare å nye sommersolen på dekk. Vi avslutter turen med en hyggelig middag ved kai i Stavanger.

  
  
Se programmet under dag for dag for å se alt du kan oppleve på denne turen.
 

Turen passer for liten og stor. Barn fra 12 år kan bli med på turen med følge av sine foresatte.

  

Dette er et sommereventyr du aldri vil glemme!

  

Vis mer
STED: Hardanger,
Norge
Dato: 24.06.2018 - 29.06.2018
Antall dager: 6 dager/ 5 netter
NIVÅ: Enkel
Pris: fra 5900,-
 

HØYDEPUNKTER PÅ WALK & SAIL TUREN:

  

- Gå Norges kjente klassikere

  

- Turer på forskjellige nivåer

  

- Seilas uten om det vanlige

  

- Hardangerfjorden i juni

  

- Vakker natur fra fjorden

  

 
  • GENERELL INFO

Når du bestiller lesertur gjennom Fri Flyt gjør du kjøpet via Fri Flyt sin webshop. Du betaler enten hele turen med en gang eller et fast delbeløp om det er lenge til turen finner sted.

  

Du vil motta en bekreftelse og videre informasjon om planlegging og gjennomføring av turen.

  

Bestillingen er bindende og ved avbestilling må du betale depositumet. 60 dager før avreise betaler hele beløpet for turen. Du kan selge billetten videre, men må gi oss snarlig beskjed om dette. Ved sykdom og skade må du kontakte forsikringsselskapet der du har reiseforsikringen din for å få refundert beløpet.

REISEFORSIKRING

Når du er på tur med oss må du ha en gyldig reiseforsikring gjennom ditt forsikringsbyrå. I de fleste tilfellene holder det med normal reiseforsikring, men du må sjekke at du er dekket for de aktivitetene du skal på.

  

Noen av turene kan det kreves ekstra forsikring da noen selskaper ikke dekker aktiviteter i bratt terreng og spesielle sportsaktiviteter. Vi vil informere om eventuelle spesielle krav på hver enkelt tur.

  

Du må være kjent med alle våre betingelser når du skal på tur. Dette er for din egen sikkerhet og sikkerheten og opplevelsen til de andre i gruppen.

  

Alder
Du må være fyllt 18 år eller ha godkjennelse fra foresatte til å bli med oss.

  

Helse
Du må være i god fysisk form på alle turene våre og noen turer krever vi at du har gjort litt ekstra innsats på forhånd. Du må heller ikke ha en skade eller sykdom som kan utsette deg selv eller gruppen for fare.

  

Nivå
For at turen skal bli optimal for deg og de andre i gruppen er det viktig at du setter deg inn i de ulike nivåforskjellene. Ved å tilegne seg mye høyere ferdigheter enn det vi beskriver kan det medføre at du blir satt igjen på enkelte turer. Melder du deg på en tur hvor det er middels nivå og du ønsker pushe deg selv kan det fort bli kjedelig og lite utfordrende.

 
Les mer om NIVÅ her

I en hektisk hverdag med jobb og familie er det mange som fortsatt vil reise på eventyr selv om man ikke får med seg venner eller familie på tur.

  

På tur med oss er du aldri alene. Vi setter opp en gruppe med ulike mennesker, men tilpasser ferdighetsnivået så godt vi kan slik at det blir en homogen gruppe.

   

Det vi har lært av 15 år med å arrangere eventer er at det sosiale og samhold er i fokus, så her skal hele gruppen bli godt kjent og ha det hyggelig på tur sammen og forhåpentligvis bli såpass godt kjent at dere drar på tur sammen igjen senere.

Fri Flyt Leserturer er medlem i Reisegarantifondet som gir deg en økonomisk trygghet på beløpet du har betalt til oss. Du kan lese mer her: RGF

   

   

 

ANDRE TURER