OM FRI FLYT TUR

Fri Flyt Tur er vårt turselskap hvor vi vil ta med våre følgere, lesere og likesinnende på unike opplevelser, kurs og reisemål som vi skriver om i de ulike magasinene og bøkene vi gir ut i forlaget. Våre turer er i samarbeid med profesjonelle guider og partnere i inn- og utland. Fri Flyt Tur går inn i sin andre skisesong. I 2019 arrangerer vi kun ski & seil turene til Lyngen og Sunnmøre og de fleste andre turene på pogrammet blir gjennomført direkte av guidene.

  

Mediehuset Fri Flyt gir i dag ut magasinene Fri Flyt, Friluftsmagasinet UTE, Klatring, Terrengsykkel og Landevei. Vi gir ut en rekke toppturguider fra hele Norge og kjente titler som Verdens fineste fjellturer, Et liv ute, Romsdalen eksponert og stisykling i Norge. Vi arrangerer også en rekke eventer for målgruppen hvor de mest kjente er High Camp, Utflukt, Fjellfilmfestivalen og Strynfestivalen. 

 

Som abonnent på et av magasinene våre får du rabatt på flere av turene til våre guidepartnere. 

  

Fri Flyt sine turer skiller seg først og fremst i aktivitetene og opplevelsene du vil oppleve med oss. Faglig påfyll, en sosial setting og unikt innhold har alltid vært viktig for oss når vi arrangert camper i mer enn 15 år.

 

Fri Flyt har blitt et kvalitetsstempel på det meste vi har gjort innenfor friluftslivet i Norge og det vil vi fortsette med når vi skal ha med leserene våre på turer.

 

Fri Flyt Tur har som visjon å levere unike drømmereiser med kunnskapsoverføring innenfor de segmentene vi skriver om til daglig. Våre turer skal dekke de fleste lesergruppene vi har, fra ung til eldre, fra nybegynner til øvet og i forskjellige prissegmenter.