OM FRI FLYT LESERTURER

Fri Flyt leserturer er et nytt konsept hvor vi vil ta med leseren på unike opplevelser, kurs og reisemål som vi skriver om i de ulike magasinene og bøkene vi gir ut i forlaget. Våre leserturer vil være i samarbeid med forfattere, skikjørere, syklister og guider vi samarbeider tett med fra før.

  

Mediehuset Fri Flyt gir i dag ut magasinene Fri Flyt, Playboard, Friluftsmagasinet UTE, Klatring, Terrengsykkel og Landevei. Vi gir ut en rekke toppturguider fra hele Norge og kjente titler som Verdens fineste fjellturer, Et liv ute, Romsdalen eksponert og stisykling i Norge. Vi arrangerer også en rekke eventer for målgruppen hvor de mest kjente er High Camp, Utflukt, Fjellfilmfestivalen og Strynfestivalen. 

 

Fri Flyt sine leserturer skiller seg først og fremst i aktivitetene og opplevelsene du vil oppleve med oss. Faglig påfyll, en sosial setting og unikt innhold har alltid vært viktig for oss når vi arrangert camper i mer enn 15 år.

 

Fri Flyt har blitt et kvalitetsstempel på det meste vi har gjort innenfor friluftslivet i Norge og det vil vi fortsette med når vi skal ha med leserene våre på tur i årene som kommer.

 

Leserturene våre har som visjon å levere de beste drømmereisene innenfor de segmentene vi skriver om til daglig. Våre leserturer skal dekke de fleste lesergruppene vi har, fra ung til eldre, fra nybegynner til øvet og i forskjellige prissegmenter.

 

Er du på en Fri Flyt-tur skal du alltid sitte igjen med mer kunnskap og inspirasjon til nye opplevelser enn før du dro. Vår visjon er å skape og oppfylle drømmer våre lesere har innen et moderne frilufsliv.